autoglaze.hu

3 fontos kérdés autófényezés előtt

3 Nagyon Fontos kérdés mielőtt autófényezőhöz indulna…

Ha autója újrafényezésén gondolkozik, érdemes néhány kérdést számba vennie indulás előtt. A javítás időigényes és költséges, ezért mindenképpen körültekintően válassza meg a szervizt. Mielőtt autófényező szakemberhez fordul tegye fel magának ezeket a kérdéseket:

1. Megéri?
Ellenőrizze a jármű forgalmi értékét, és ha a javítás többe kerül ennek 25 %-nál, akkor lehet, hogy a fényezés egyszerűen már nem éri meg az autón. Persze ha szívünknek kedves járműről van szó, ott nem az anyagi szempontok a legfontosabbak.
Viszont új járműveknél, veterán autóknál, illetve keveset futott használt autóknál a fényezés még akár jó befektetés is lehet.
2. Milyen színű az autó?
Nagyon fontos az autó pontos színének megállapítása, hogy a javítás ne üssön el a sérülésmentes karosszéria elemektől. Az autófényezés lépéseiről itt olvashat bővebben.
Fontos, hogy ha úgy dönt, hogy a fényezés során egy teljesen új színre szeretné festetni autóját, akkor olyan helyeken is el kell végezni a fényezést, amelyek egy normál javítás során nem kerülnek fényezésre. (pl.: belső törzs, motortér)

3. Hol érdemes javíttatni az autómat?
Célszerű olyan helyet választani, ahol komplex szolgáltatásokat tudnak nyújtani Önnek.
Ha balesetből adódó kár miatt van szükség a javításra, keressen olyan autófényező műhelyt, amely foglalkozik biztosítási ügyintézéssel és kárbejelentéssel. Fontos szempont lehet még, hogy a javításhoz szükséges karosszéria lakatos munkák és az autófényezés ugyanazon a telephelyen történjen, hogy a sérült gépjárművet ne kelljen a munkafolyamatok között nagy távolságokra szállítani.
Valamint talán a legfontosabb szempont, a bizalom a tulajdonos és a szakember között, így mindenképpen kérdezzen utána ismerősei, barátai körében a kiválasztott autófényező műhelynek.

 

Amennyiben megtisztel minket bizalmával és megbíz bennünket autójának javításával, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén. >> Kapcsolat

Login

Lost your password?