autoglaze.hu

PPG Deltron® festékkeverő rendszer

TÖKÉLETES HATÉKONYSÁG EGY RÉTEGBEN – számítógépes színkeverés

A komplett rendszer, amely átformálja az autó-újrafényezés technológiáját.

A Deltron elsőrendű autó-újrafényezési rendszert a nyugati világban gyártott autóknál háromból kettőnél alkalmazzák. Európa minden országában, Amerikában és Japánban a PPG a vezető márka. A legtöbb nagy autógyártó cégnél bevált garanciális és újrafényezési munkákon, de a vezető Forma-1-es és rally csapatok és az American Indy versenysorozatban is használják.

A Deltron rendszer erőssége, hogy különböző színezőkön alapuló szabályozott színkeverési módszerei vannak, olyan széles színskálán, hogy bármilyen egyéni kívánalom kielégítésére is alkalmasak. A PPG autószínező, stíldíszítő tapasztalatait felhasználva, a színezékek kiválasztása különös gonddal történik. Az autógyártásnál használatos PPG színekre jellemző, hogy azok gyakran az ilyen színű modell megjelenése előtt már 5 évvel is megtalálhatók a cég színskálájában. Ezt a kiváltságos információt a Deltron-színezők fejlesztésekor használjuk fel, hogy a jövőbeli autószíneket minél pontosabban reprodukálni lehessen.

A Deltron rendszer két különböző terméktípust takar: a Deltron DG kitűnő minőségű, direktfényű (tükörfényű)  kétkomponensű akrilfestékeket és a Deltron BC jól fedő színű és gyöngyházfényű, metallic (fémszínű) alapfestékeket.

A Deltron teljes egészében integrált és széles körű autófényezési termékcsalád, mely magában foglalja a szabványos és MS edzőket, színtelen lakkokat és hígítókat, melyeknek felhasználásával a munkálatok megkönnyíthetők, akár igen széles hőmérsékleti tartományokban is. Speciális termékei vannak műanyagok festésére, a maratásra, a vastag réteget adó alapozókra és általános javítási feladatok elvégzésére.

A színformációknak nagy adatbázisa van, melyet gondosan összehasonlítanak az autórészekkel, hogy a színegyezés pontosságát biztosítani lehessen. Ezen a skálán belül minden megtalálható, hogy a legkülönbözőbb felületeket kezelni lehessen, hogy a szárítási eljárások a műhely körülményeinek megfelelően alkalmazhatók legyenek és a különböző javítási munkálatokat is megoldhassák.

A fényezési technológiának és színskálának a Deltronban megjelenő kombinációja könnyen használható rendszert nyújt Önöknek ahhoz, hogy lehetővé váljon a legjobb minőségű fényezés és ezzel az Ön hírnevének biztosítása mind a ma, mind pedig a jövő gépkocsijainál végzett munkálatoknál.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A Deltron rendszert úgy tervezték, hogy Önnek teljes rugalmasságot nyújtson, a saját műhelyviszonyainak megfelelőn tudja a fényezési munkálatokat megválasztani.

A Deltron DG direktfényű (tükörfényes) színeket biztosít, melyeket gyorsan és könnyen lehet felvinni és amelyek tartós felületet biztosítanak a széles körű javítási és újrafújási munkálatoknál.

A Deltron DG egy kiváló minőséget biztosító, kétkomponensű akril uretán, amely lehetővé teszi a tömör színek széles körű spektrumának keverését a színezők egyetlen fajtájának sorozatával.

Egy ajánlott PPG javítási rendszerben használva a Deltron DG eleget tesz, sőt felülmúlja a gépjárműgyártói garanciális követelményeket.

Mint a Deltron rendszer részét, mely több OEM részéről való jóváhagyással rendelkezik, a gyors és pontos színszolgáltatásunk is támogatja, valamint azok az ügynek szentelt képzési programok, melyek segítenek Önnek a Deltron rendszer gyorsaságának és rugalmasságának legjobb kihasználásában.

 

Tulajdonságok Előnyök
A festékek, alapozók, színtelen lakkok és egyéb segédtermékek teljes skáláját nyújtja Műszakilag integrált rendszerek választási lehetőségét kínálja Önnek a különböző felületek és javítási módszerek alkalmazásához
Minőségi gyártási folyamat A megbízható minőségű termékeink megbízható eredményeket hoznak, hozzásegítve Önt a hibamentes munkához.
Nemzetközi színszolgáltatás Az új alapszínek gyors beszerezhetősége, hozzáférhetősége, valamint a különböző színvariánsok a PPG nemzetközi színazonosító hálózata segítségével kapott gyors válaszok klienseink teljes megelégedésére szolgálnak.
Rugalmasan alkalmazható rendszerek, széles hőmérsékleti tartományokkal, MS edzőkkel és hígítókkal Lehetővé teszi az Ön számára, hogy gyorsan és egyszerűen álljon át a különböző méretű munkákra és hőmérsékletekre.
Ólommentes színezők Nagy kapacitást és tartós színt biztosít, egyrészt, hogy méltó párja lehessen az OEM ólommentes festékeinek, másrészt azokra az esetekre, amikor környezetvédelmi okok miatt ólommentességet opcióként megkívánják.
Több mint 30 OEM jóváhagyás Ezáltal Ön bizalommal használhatja a Deltront, mint a legtöbb OEM garanciarendszer részét.
Szerte a világon beszerezhető A Deltronnal dolgozó fényezők bizonyítható eredményeket értek el mindenfajta autómárkánál minden európai országban, Észak-Amerikában, Japánban és más ázsiai országokban. Ez hozzásegíti Önt ahhoz, hogy vevőiknek eladják a Deltron minőséget.
Vásárlás utáni szolgáltatások A Deltron-nak jó támogatást nyújtanak a gyakorlati képzési programok és azok a tapasztalt műszaki előadók, akik mindig készek választ adni az Önök kérdéseire és arra, hogy az új termékeket és folyamatokat megmagyarázzák és ezzel hozzásegítsék Önöket ahhoz, hogy a versenyben az élen maradjanak.
A gépjárműfényezésben világelső cég készítette Mivel a PPG kulcsfigura az új OEM technológiában és színes stíldíszítésben, biztos lehet benne, hogy a Deltron-fejlesztés lépést fog tartani a fejlődéssel és folytatja munkáját Önökért, bármit is hozzon a jövő.

Hivatalos honlap elérhetősége: PPG Refinish

Login

Lost your password?